Dania bezmięsne | Fit

Owsianka z jabłkiem i orzechami na dobry początek tygodnia

21 września 2015
Jump to recipe

owsianka z jabłkiem Jako dziecko nigdy nie miałam problemów z owsianką. W szkole trochę dziwnie czytało mi się na angielskim czytanki, jak to dzieci nie lubią owsianej breji. Dla mnie owsianka to jedno z podstawowych śniadań. Syci na długo. W zależności od pory roku można ją przygotować na ciepło lub na zimno z dodatkiem ulubionych owoców i orzechów.

Możemy również dopasować gęstość zupy mlecznej do własnych upodobań, dozując odpowiednią ilość mleka.

Ta owsianka jest bardzo gęsta. Nieco mdły smak owsianki miło łamie miód, jabłko i dodatek orzechów. Wszystko to sprawia, że jest to zdrowy, pełnowartościowy posiłek.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *