Przepis na nie dostałam od koleżanki, która wydębiła go podczas urlopu w Macedonii.
W sumie nie wiedziałam czego się spodziewać po smaku. Wiedziałam jedno, mają być pyszne. I jak coś mającego w składzie fetę pyszne być nie może? Pierożki macedońskie szybko trafiły na mój stół. Powiem jedno, nie roczarujecie się 😉
Farsz rozpływający się w ustach. Lekka, ziołowa nutka i pyszne ciasto. Następna próba będzie z farszem w postaci białego sera- na słodko a może kaszy gryczanej? Nie wiem, ale na pewno będę z przepisem długo eksperymentować.
Nie solimy ciasta ani farszu. Feta jest bardzo słona i to w zupełności wystarcza.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…
View Comments
prosty a jakże ciekawy przepis;) chętnie wypróbuję..zapraszam na ''cukinię faszerowaną''pozdrawiam