Dlaczego poranne bułeczki? Bo robi się je wieczorem a piec można rano. Idealne na śniadanie.
Chrupiące, pysznie smakują i z wędliną i z konfiturami czy z serem. Ciężko poprzestać na jednej.
Polecam eksperymentować z wszelkiego rodzaju posypkami jak kminek, sezam, czarnuszka czy mak. Każdy typ posypki daje inny smak i ciężko jednoznacznie stwierdzić, z czym bułeczki są najlepsze, a przecież są i tak nieziemsko pyszne 😉
Do tego szybkie w przygotowaniu.
Przepis pochodzi z bloga margarytka.blogspot.com
Tak więc zaczynamy!
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…
View Comments
ciekawe czy eksperymentowalas z mąką kokosową ? Ja nie, ale podobno dobra
Jakoś do tych bułeczek nie widzę mąki kokosowej;) Robiłam z nią ciastka, wyszły pyszne i wilgotne ;)