To nasz absolutny 'must have’ na święta. Ciasto jest po prostu doskonałe. Kruche ale delikatne. Idealnie współgra z farszem grzybowym. Smaczne zarówno na zimno jak i na ciepło. U nas dość często robione i jedzone z barszczem czerwonym. Można je jeść i jeść…
Można je zrobić już wcześniej na święta i zamrozić. Przechowują się idealnie.
W planach wersja ze szpinakiem i fetą i nadzieniem ruskim. Pewnie doskonałe będą z każdym nadzieniem. Są idealne jako przegryzka czy pełne danie no i smakują dzieciom i dorosłym.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…