Nie jest to dokładnie barszcz ukraiński, ale uwielbiam ją właśnie w lato, kiedy warzywa są młodziutkie i smakują wybornie. Może być jedzona na zimno i na ciepło.
Kaloryczność możemy zmieniać w zależności od rodzaju wywaru jakiego użyjemy czy też śmietany/jogurtu jakiej użyjemy do zabielania zupy.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…