Są dni kiedy nie mam ochoty na surówkę, albo po prostu żadnego na nią pomysłu. Czasem najzwyklej się nie wyrabiam ze zrobieniem jej do obiadu. W takie dni idealnym rozwiązaniem są pieczarki na maśle z majerankiem.
Robi się je błyskawicznie, a dzięki podsmażaniu na maśle mają niesamowity smak.
Pasują do mięs, kasz jak i klusek.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…