Pyszne i aromatyczne leczo. My jemy je najczęściej z makaronem. Bardzo sycące danie obiadowe, które kojarzy mi się wybitnie z sierpniem, kiedy jest jeszcze cukinia, a już następuje wysyp papryki.
Kolorowe i pięknie prezentujące się na talerzu. Proste do zrobienia nawet dla początkujących kucharzy!
Leczo może być jedzone z ziemniakami, kaszą, chlebem czy makaronem. Nie musisz dodawać do niego kiełbasy, jeśli nie lubisz.
Jeśli nie masz pomidorów, możesz użyć koncentratu pomidorowego.
Jeśli nie lubisz kiełbasy, nie dodawaj jej.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…