Przetwory są tym u nas, co tygryski lubią naprawdę robić. W tym roku z powodów osobistych dużo ich nie powstało, ale za to jest trochę nowości. Należy do nich ta sałatka, na którą dostałam przepis od znajomej.
Poza dżemami, ogórkami lubię również takie sałatki. Mają to do siebie, że wystarczy odkręcić słoik i cieszyć się smakiem letnich warzyw. Kolejnym plusem jest to, że wiemy co jemy. Znamy pochodzenie warzyw i wiemy co dodaliśmy do samej sałatki. Jeśli więc tylko mamy możliwości i chęci, naprawdę warto robić przetwory samemu.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…