Lubicie lemoniadę? My bardzo. Mało co tak gasi pragnienie w upalny dzień. Zimna lemoniada pita na tarasie… To coś czego mi brakuje przez całą zimę.
Dodatkowym atutem lemoniady robionej w domu jest kontrola nad ilością cukru. Robiąc lemoniadę musimy uważać, aby utrzymać równowagę między cukrem i cytryną. Zbyt duża ilość jednego lub drugiego, pozbawi naszą lemoniadę smaku.
Halo, halo... czy na pokładzie są jeszcze inne jesieniary? Zapraszam was na pyszne ciasto dyniowe.…
Dzisiaj gratka dla tych, którzy nie lubią piec. Ciasto z kremem i biszkoptami, którego nie…
Dzisiaj będzie o orzeszkach. Nie mogłam napisać w tytule "Orzeszki z kremem orzechowym" bo to…
Szukacie prostego ale i smacznego dania na obiad? Przychodzę do was z przepisem na pysznego…
Jeśli chcesz rozpocząć pieczenie chlebów w domu, a nie wiesz od jakiego przepisu zacząć, bo…
Surówka z cukinii to świetny dodatek do wakacyjnych obiadków. W sierpniu, kiedy zaczyna się sezon…