ABC Gotowania

ABC Gotowania to dział stworzony z myślą o tych, którzy dopiero planują rozpocząć swoją przygodę z kucharzeniem (to nazwa używana przez mojego męża;).

Ponieważ do takich osób należy mój mąż, cały dział jest testowany na nim i zawiera lekcje, które wprowadzą Cię w kuchenny świat. Jest tutaj również słowniczek, który będziemy uzupełniać wraz z pojawiającymi się zapytaniami od Was i mojego męża 😉

Zaczniemy od słowniczka dla wszystkich zaczynających gotowanie. Będziemy tutaj umieszczać terminy, które mogą być niezrozumiałe dla osób rozpoczynających naukę gotowania.

Słowniczek dla początkujących kucharzy

Lekcja 1

Jak ugotować idealne jajko na miękko

Lekcja 2

Jak ugotować idealne jajko na twardo

Lekcja 3

Jak szybko obrać jajko na twardo

Lekcja 4

Jak zrobić jajko sadzone

Lekcja 5

Jak zrobić omlet

Lekcja 6

Jak zrobić klasyczne kotlety mielone

Podziel się z innymi...
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *